Trenger du en spesiell maskin bare en viss periode, eller vil øke din maskinkapasitet i vintermånedene? Egholm introduserer nå maskinutleie på månedsbasis.

Tekst: Bjørnhild Fjeld
Foto: Egholm

Det å kjøpe maskiner er ikke alltid den mest økonomiske og fleksible løsningen, hvis du har ulikt utstyrsbehov gjennom året. Da kan det være både enklere og rimeligere å leie.

Med en City Ranger 2260 kan du for eksempel stusse hekken fullstendig maskinelt.

Lei i inntil 7 måneder

Den danske produsenten Egholm lager redskapsbærere som du kan koble til en rekke spesialverktøy til gatefeiing, snørydding, kantslått, gressklipping etc. Nå lanserer de konseptet Egholm Rental, der du kan leie maskiner og utstyr på månedsbasis i opptil 7 måneder om gangen.

– I stedet for å leie inn eksterne til for eksempel snøbrøyting, kan du la dine egne ansatte gjøre jobben, sier Norbert Birkendorf, Group Rental Manager hos Egholm.

Hvis du gjerne vil prøve en maskin før du går til innkjøp, er leie også et godt alternativ. La de ansatte teste maskinen en måned og se om den fungerer slik de ønsker.

LES OGSÅ: Nå er batteridrevet verktøy blitt bra nok for proffene

City Ranger 3070 er den største redskapsbæreren fra Egholm, som takler selv store mengder snø.

Ved å leie fremfor å eie belaster du ikke likviditeten og du sparer også vedlikeholdsutgifter. Alt dette er nemlig inkludert i leieprisen.

Egholms tre redskapsbærere er i ulik størrelse, og har alle et Quick-shift-system som gjør at du fort og greit kan bytte for eksempel fra snørydding til feiing. Maskinene produseres i Danmark, og dekker mange ulike behov innen vedlikehold av grønne utendørsarealer.

LES OGSÅ: Nyhet i Norge – italienske minilastere fra Worky Quad