– I mange tilfeller kan små tilpasninger og justeringer løse problemet slik at kunden kommer i gang igjen, sier Herbjørn C. Haug i Entrack.  (Foto: Transport & Anlegg)

– Det er dette som gjør jobben morsom, sier Herbjørn C. Haug i Entrack. Han snakker om hvordan de fikser og  tilpasser utstyr og maskiner etter kundens behov.

Entrack er forhandler av nye og brukte deler samt utstyr for anleggsmaskiner. De er importør av gravemaskiner og er viden kjent for sin gjenbruksavdeling.

 

Her har Entrack endret slitestålet i fronten på skuffen slik at det beskyttet skuffen bedre. Samtidig økte maskinens kapasitet med ti prosent. (Foto: Entrack)

– Det er ikke alltid vi har akkurat den delen maskinentreprenører eller anleggsgartneren trenger. Men i mange tilfeller kan små tilpasninger og justeringer løse problemet slik at kunden kommer i gang igjen, sier han.

VARER LENGE: Slitesko med hard-metall. (Foto: Entrack)

Entrack AS har hovedkontor i Grinder i Grue og avdelinger over det ganske land. På hovedkontoret teller de 55 ansatte, til sammen er staben på godt over 100. Omsetningen i fjor var på 538 millioner.