KYSSET: Ida Cecilie Søfteland Alsaker og Even Tandberg feirer kjærligheten og bryllupsgaven.

Ida Cecilie Søfteland Alsaker (35) og Even Tandberg (37) vant en traktor til fri bruk i ett år i bryllupsgave. Petter Pilgaard kom kjørende med bryllupsgaven til bondebryllupet.

Tekst : Eva Alnes Holte
Foto: Elias Selvik Undal

BRYLLUPSGAVEN: En splitter ny Kubota M6 fra Nelleman Machinery til fri bruk et helt år.

Nesten hundre gifteklare par meldte seg på konkurransen om å vinne en Kubota M6 fra Nelleman Machinery. Blant mange gode søkere, var det til slutt Ida og Even fra Solumsmoen i Sigdal som gikk av med seieren.

Paret har drevet et båsfjøs på Simostrand sammen. Nå er de i ferd med å ta over Toppenhaug samdrift og Eiker gårdsysteri i Hokksund, som ble bygget og dannet i 2002.
– Planen er å drifte gården på en god måte videre og kanskje på sikt utvide både ysteri – og fjøssiden, forklarer Ida Ceciie.
– Kubotaen vil bli et godt bidrag inn på både entreprenørsiden og fjøset, sier Even.

SPENT: En spent og konsentrert Petter Pilgaard skal overrekke traktoren til brudeparet.

Kjetil Nilsson, daglig leder i Nellemann Machinery, sier paret har vunnet en allsidig allorunder som dekker alle behov – enten den skal brukes på jordet, til snøbrøyting eller om noe må flyttes med henger.
Brudeparet stod bunadkledd på gårdsplassen da Petter Pilgaard ankom i traktoren. Han hadde gledet seg lenge til å overrekke traktoren:
– Dette er jo så kult. En ny traktor i kjærlighetens navn, må jo være en perfekt start på den nye tilværelsen!
Paret kunne ikke si seg mer enig.

Les også om Grønn skolestart