LOG AS lanserte nylig sin nye nettbutikk der du kan bestille varer fra hele sortimentet på over
15 000 produkter.

Tekst: Bjørnhild Fjeld
Foto/illustrasjon: LOG.no

LOG fyller 90 år i år og er en kjent merkevare for alle som jobber i gartneri og park- og anleggsbransjen. De feirer jubileet med å lansere nye nettsider med en ny og forbedret nettbutikk.

– Dette er i praksis den første reelle nettbutikken med et totalsortiment innenfor park og anlegg, sier Berit Johanne Moen, avdelingsleder LOG Utemiljø.

I LOG sitt sortiment finner du blant annet utemøbler, sykkelstativer, avfallsbeholdere, belysning, utstyr til planting, vinterprodukter og alt av driftsmidler, redskap og utstyr for gartneridrift.

Les også: Hagebelysning for «dummies»

Det er et imponerende utvalg i denne nettbutikken. Du får grei informasjon om forventet levering.

Kun for bedriftskunder

Nettbutikken er kun for bedriftskunder, privatpersoner må fortsatt handle LOG-varer fra sitt lokale hagesenter eller andre forhandlere. Men alle som har et organisasjonsnummer kan opprette bruker og bestille varer i nettbutikken.

– Vår ambisjon er å gjøre hverdagen enklere for norske aktører innen park og anlegg. Her kan anleggsgartnere/utøvende aktører finne frem til aktuelle produkter, hente ned FDV og annen dokumentasjon, og selvfølgelig også handle enkelt, forteller Moen.

Landskapsarkitekter/beskrivende aktører kan på samme måte bla i mange aktuelle produkter og referanser, samt laste med 3D-filer (CAD, DWG, etc) til sine prosjekter/tegneprogrammer.

Tilpasset mobil og nettbrett

Utviklerne av nye LOG.no har gjort sitt beste for å tilpasse nettbutikken til kundenes travle hverdag. Nettbutikken er tilrettelagt for smarttelefon og nettbrett, sånn at du fint kan bestille varer via mobilen når du har en ledig stund.

– Vi har forsøkt å gjøre det så lett som mulig å finne frem til riktig produkt. På forsiden kan du velge blant seks hovedkategorier, som igjen er delt opp i underkategorier, sier Moen.

Du kan også søke etter et produkt hvis du synes det er enklere, søkefeltet ligger øverst på siden.

Dersom du har handlet i den gamle nettbutikken til LOG er det bare å logge inn med det gamle passordet – nye kunder må registrere seg. Betaling skjer som tidligere pr faktura med 20 dager kreditt.