Batteridrevet feiemaskin med AP-batterisystemet fra STIHL glir stille over store områder –  intet behov for hørselsvern her og folk i området kan nyte de fine omgivelsene uten å bli plaget av maskinstøy.

AP-systemet er utviklet for profesjonelle eller private brukere med høye krav til utstyret de skal bruke i hager, parker og anlegg. De batteridrevne maskinene har mange fordeler fremfor de bensindrevne.

Annonsørinnhold

AP-systemet fra STIHL må bare oppleves! De batteridrevne maskinene er støysvake, har ingen utslipp, lavere vekt, er bedre for kroppen din og du kan bruke det samme batteriet i flere maskiner.

Behøver ikke hørselsvern
I støysensitive områder som i boligstrøk, på kirkegårder, ved sykehus og i bykjerner, har batterimaskiner et fortrinn fremfor sine bensindrevne motsatser. I tillegg til å være så støysvake at du i de fleste tilfeller ikke engang behøver hørselvern, slipper du også utslipp fra maskinen når du velger batteri.

Saken fortsetter etter bildet

Kantklipperen: batteridrevet versjon fra STIHL.

Kantklipperen behøver ikke «hyle» over hele området dersom du bruker en batteridrevet versjon fra STIHL.

Fleksible og kostnadsbesparende
Med AP-systemet fra STIHL kan du enkelt bruke det samme batteriet i flere ulike maskiner. Dette gir en fleksibel anvendelse, samtidig som det reduserer kostnadene ved innkjøp.

Lettere og bedre for kroppen
En batterimaskin har som regel en lavere vekt enn en tilsvarende bensindrevet. Det sparer derfor kroppen for belastning, og du kan jobbe lenger. Noen av maskinene fra STIHL har batterispor der batteriet settes direkte i maskinen, mens enkelte modeller har mulighet for å koble til et batteri som bæres på ryggen. Når batteriet kan bæres på en smidig og ergonomisk måte, sparer du kroppen ytterligere.

Kan brukes av flere
Dersom det er flere personer med ulike kropper som benytter den samme maskinen, kan hver ha sin personlig tilpassede bæresele, mens batteriet kan flyttes mellom disse.

Saken fortsetter etter bildet

Motorsag på batteri fra STIHL

Motorsag på batteri fra STIHL og ingen får vondt i øra!

Bredt sortiment
I sortimentet av maskiner som benytter AP-batterier fra STIHL finner du motorsager, grensager, gressklippere, gresstrimmere, hekksakser, langskaftede hekksakser, blåsere, KombiMotor, feiemaskin og kappemaskin.

Fungerer i all slags vær!
Batterimaskinene kan benyttes i regn. Batteriene er utviklet for at skallet skal beskytte battericellene mot fukt og vann slik at du unngår stopp i driften på grunn av været. Uansett vær og oppgave – du finner en batteridrevet maskin fra STIHL som dekker ditt behov!

Opplev AP-systemet fra STIHL, du også!